Δραστηριότητες

Πεζοπορια

Η Κεφαλονιά είναι το νησί που οι φίλοι της πεζοπορίας θα το χαρούνε ιδιαίτερα. Στον Εθνικό Δρυμό του Αίνου θα βρείτε οργανωμένα μονοπάτια, όπου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το σπάνιο ελατοδάσος, το μοναδικό νησιωτικό ελατοδάσος της Ευρώπης, με την πλούσια ενδημική χλωρίδα, τα άγρια άλογα και τα 40 είδη πεταλούδας. Στην πανέμορφη βόρεια χερσόνησο της Ερίσου, γύρω από το γραφικότατο Φισκάρδο, μια σειρά από σηματοδοτημένα μονοπάτια θα σας οδηγήσουν σε κρυμμένες εξωτικές παραλίες και θα σας αποκαλύψουν την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του νησιού.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

H μεγάλη τουριστική ανάπτυξη της Κεφαλονιάς την έχει προικίσει με πλήθος από ποιοτικές τουριστικές υποδομές. Είναι επόμενο να έχει πολύ ανεπτυγμένες και όλες τις σχετικές υποδομές για δραστηριότητες αναψυχής, όπως:

καταδύσεις

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στις καταδύσεις, καθώς το νησί διαθέτει μια εξαιρετικά εκτεταμένη βραχώδη ακτογραμμή και έναν θαυμάσιο και πλούσιο βυθό.

ιππασία

Επίσης, ιδιαίτερη αναφορά αξίζει η ιππασία. Οι Επτανήσιοι έχουν παλιά και παραδοσιακή αγάπη στην ιππασία και στην Κεφαλονιά θα βρείτε ιππικούς ομίλους και οργανωμένα ιππικά αγροκτήματα, όπου θα μπορέσετε να έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τις ομορφιές του νησιού ιππεύοντας κάποιο άλογο.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες!